• Supervision til forældre

Rådgivning og supervision til forældre

Når er barn oplever et traume eller psykiske vanskeligheder i livet påvirker dette ofte også forældrene til barnet. Derfor tilbyder jeg sideløbende med et terapeutisk forløb til barnet et rådgivnings- eller supervisionsforløb til barnets forældre for derigennem at kunne understøtte den bedst mulige indsats omkring barnet i denne periode og i barnets fremadrettede udvikling.

Et sådant rådgivnings- eller supervisionsforløb til forældre fokuserer på forståelsen af barnets udvikling igennem relevant teori og psykoedukation, samt forståelse for barnets udfordringer eller vanskeligheder. Herudover vil der være fokus på relevante metoder til at arbejde med barnet på en hensigtsmæssige måde i hjemmet. Der vil ligeledes være fokus på forælderens egne mentale tilstand, da vi ved, at det er væsentligt, at forælderen repræsenterer et modent og roligt nervesystem for at kunne møde og støtte barnet på bedst mulig vis. – Forældrenes egne psykiske ar vil kunne påvirke barnet.

Tina Hutnik

Egesvinget 22
4180 Sorø
Telefon: 20 76 25 95
CVR. 37123129

Der er ikke fast telefontid. Svarer jeg ikke med det samme, så læg en besked eller send en sms eller e-mail, så vender jeg tilbage hurtigst muligt.