Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere hos Hutnik har alle det til fælles, at de arbejder med børn og unge med særlige behov.

Gry Houmann

Gry Houmann er uddannet lærer og uddannet Supervisior fra DISPUK. Gry arbejder ved siden af sin konsulentvirksomhed Houmann, på skole – behandlingshjemmet Skovgården, som er en behandlingsinstitution for anbragte børn og har dermed til daglig, praksiserfaring inden for netop dette område. Hun er tilknyttet som fast supervisor i vores gruppesupervisionstilbud til plejefamilier og til flere supervisionsopgaver til pædagogisk personale på heldagsskoler og behandlingshjem. Herudover er Gry tilknyttet flere af vores kurser og kompetenceforløb for pædagogisk personale.

Sille

Cille Hutnik er uddannet Psykolog, Cand. Psych. Cille arbejder til daglig i et af de fem regionale børnehuse, som er et landsdækkende tilbud til børn og unge, i sager hvor der er mistanke om, at barnet eller den unge har været udsat for vold og seksuelle overgreb. I Børnehuset udreder Cille børn og unge for deres potentielle traumer og deres belastningsgrad samt yder traume fokuseret behandling til disse børn og unge, herunder er hun uddannet i legeterapi. Hun er specialiseret i børns tilknytning samt traumereaktioner hos børn. Hun har tidligere erfaring fra PPR og et behandlingshjem for spæd- og småbørn. Cille deltager som underviser på en række af vores kursustilbud, samt som en fast del af kompetenceforløbet for pædagogisk personale. Cille kan ligeledes indgå som en del af et supervisionstilbud.

Trine Winther

Trine Winther arbejder som sygeplejerske på børn- og ungeafdeling, samt akut børnemodtagelse. I privat regi arbejder Trine som spædbørns- og børnebehandler, krisemedarbejder og sygeledsager i rejsebranchen, yogalærer og mindfulness instruktør samt massageterapeut og kraniosakralterapeut. Trine deltager som underviser i vores kurser og kompetenceforløb, hvor vi søger en forståelse af barnet kropslige reaktioner og symptomer samt med praktiske øvelser til at nedbringe barnets stressede nervesystem.

Se mere på: https://trinewinther.dk/